Főoldalra
Hagyományos akcióink
Cégünk, minden évben ismétlődő szezonális akciókkal szeretné segíteni az általa forgalmazott termékek népszerűsítését és bevezetését a magyar piacon. Az egyes akciók alkalmával különböző engedményeket biztosítunk partnereink számára.
  • Tavasz parfüm akció - általában egy hónapig biztosítunk kedvezményes vásárlást partnereinknek az összes általunk forgalmazott parfüm számára. Minden évben kiadunk egy parfümkatalógust, mely az összes általunk forgalmazott parfümöt tartalmazza, ezzel segítve vevőink munkáját. Az akció időpontja mindig alkalmazkodik a Húsvéti ünnepekhez.
  • Nyári napozó akció - mely minden évben április 1-től, egészen a nyár végéig tart. Az akció ideje alatt jelentős engedményeket biztosítunk vevőink számára az általunk forgalmazott összes napozó termékre.
  • Születésnapi akció - cégünk szeptemberben ünnepli születésnapját, ezért minden év szeptemberében, jelentős engedményt biztosítunk partnereinknek, az összes általunk forgalmazott termékre.
  • Karácsonyi díszdoboz akció - ez alkalommal cégünk szintén minden évben kiad egy díszdoboz katalógust, mely tartalmazza az adott év teljes díszdoboz választékát, az általunk tervezett és gyári díszdobozokat is. Ez az akció minden év október 1-én indul és egészen december végéig tart. Az akció ideje alatt jentős engedményeket biztosítunk a teljes díszdoboz választékunkra.